Linimentti & Urheilu

Kuntoharjoittelu

Oikein suunnitellun kuntoharjoittelun myötä lihaksesi kasvavat ja koordinaatiokykysi ja nopeutesi lisääntyvät samalla kun luustosi ja nivelesi vahvistuvat. Veryttely ja lämmittely ovat olennainen osa harjoittelua ja niillä on kaksi tavoitetta: sekä ennaltaehkäistä loukkaantumisia ja lihasvaurioita että nostaa suorituskykyä.


Hiussuonet, jotka ravitsevat lihaskudosta, ovat levossa ollessaan suurimmaksi osaksi kiinni. Fyysisessä rasituksessa ne avautuvat ja verenvirtaus lihaksiin lisääntyy. Lihakset lämpenevät, energia-aineenvaihto tehostuu ja hermoston ja lihaksiston yhteistoiminta paranee, mikä edistää koordinaatiota. Tekninen suoritustasosi nousee ja vahinkoriski pienenee.
Tehokas, kova harjoittelu aiheuttaa lähes aina pieniä vaurioita lihassyissä. Ne korjaantuvat kyllä itsestään, mutta lihaksesi voivat tuntua jäykiltä ja aroilta jonkun aikaa. Kärsit ns. harjoittelukivusta. Lihaksistosi kehittyy kuitenkin koko ajan. Vähäinen harjoittelukipu on vain merkki siitä, että harjoittelusi on ollut tehokasta. Se muistuttaa myös siitä, että kovan työn jälkeen keho tarvitsee lepoa ja aikaa vahvistuakseen.


Kun käytät Linnexiä ennen ja jälkeen harjoittelun, nopeutat lihasten lämpenemistä ja edistät verenkiertoa. Asteittainen lämmittely vähentää loukkaantumisriskiä merkittävästi. Samalla valmistaudut henkisesti parempaan suoritukseen. Sekä harjoittelu ja palautuminen tehostuvat, sillä Linnexin vaikutus kestää useita tunteja. Lämmittävän tunteen ansiosta et kärsi samalla tavoin aroista ja jäykistä lihaksista.

 


Lajit, joiden harjoitteluun Linnex soveltuu:

   • KuntosaliharjoitteluLinnex WithoutChili9
   • Kaikki juoksulajit
   • Pyöräily
   • Crossfit
   • Yleisurheilu
   • Jalkapallo
   • Jääkiekko
   • Hiihto
   • Esterataharjoittelu OCR
   • Kamppailulajit
   • Kuntoilu

Linnex ammattimaisessa käytössä

Naprapaatit, kiropraktikot ja fysioterapeutit kaikkialla Pohjoismaissa ovat jo vuosikausia käyttäneet Linnexiä. Linnexin lämpövaikutus vähentää arkuutta, ja ihon omat lämpöreseptorit estävät kipuimpulsseja. Lämpö myös rentouttaa lihaksia, joten hoito on tehokkaampaa. Liikeratoja on mahdollista laajentaa merkittävästi ennen kuin lihakset jännittyvät ja rajoittavat liikkeen suorittamista.

 

Linnex-Linimenttipuikko

Linnex-linimenttipuikko on helppokäyttöinen linimentti lihas-, jänne- ja nivelvaivoihin. Sivele linimenttiä 1-2 ohutta kerrosta suoraan iholle.
Vaikutuksen tunnet 10-15 minuutissa.

Linnex on erittäin tehokas linimentti aroille ja jäykille lihaksille.
Linnexiä käyttävät useat urheilijat ja kuntoilijat kautta maailman.

Vaikuttavat aineosat
Linnex sisältää salisyylihappoa, chiliä (Capsicum annum) ja mentolia.

 

HUOMIO! Ellet ole käyttänyt Linnexiä aikaisemmin, levitä linimenttiä aluksi vain pienelle alueelle ja odota vaikutusta. Älä koskaan liioittele annostusta! Muista, että Linnex on hyvin tehokasta ja näin myös erittäin riittoisaa.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara