16.11.2016

LÄS OM VÅR TRÄFF MED CAMILLA

Hade ett trevlig möte med Napra Rehab. Ägaren till företaget är utbildad naprapat och i sortimentet på deras webshop hittar du bl.a stödstrumpor, ortopediska stöd, liniment och andra salvor för musklerna. Perfekt för mig som tränar och vill hålla mig så skadefri som möjligt.

Mest förtjust är jag i de snygga stödstrumporna i olika färger. Använder dessa när jag tränar och märker genast att benen känns mycket lättare. Speciellt när jag går på olika aerobic-pass eller springer.

Du som tror att stödstrumpor bara är till för mormor och farmor tror fel - de har visat sig ha en mycket bra förebyggande effekt mot åderbrock (som jag har anlag för), svullnad i benen och ökar blodcirkulationen så fötter och ben känns mycket lättare och återhämtar sig bättre.

Det känns helt enkelt bekvämt att ha dem på sig. Jag använder dem också på jobbet de dagar jag har långa dagar där jag står och sminkar hela dagarna i mitt jobb som sminkör. Då blir jag lätt trött i fötterna vilket dessa strumpor hjälper mot.

camilla back

Linimentstiftet Linnex används för lindring av besvär i muskler, leder och senor. Bra vid t.ex idrottsskador, muskelsträckningar, nackspärr, ömma och stela muskler, reumatiska smärtor eller ledbesvär.

Har testat Linnex och det är verkligen krut i burken som håller vad den lovar. Den värmer ordentligt och jag gillar att man verkligen känner av hur effektiv den är så det är inga problem att det känns. Jag är noga med att inte lägga mera än 1-2 lager men bara av ett riktigt tunt lager märks det att blodcirkulationen ökar rejält och huden blir varmt.

Eftersom jag får problem med ryggen ibland då jag fuskar med en ergonomisk ställning på jobbet som sminkör (blir lätt att jag lutar mera till höger) så har Linnex hjälpt mig att mildra den irriterande känslan i ryggen på jobbet samt att jag blir påmind att verkligen tänka över min ergonomi.

Då jag också tränar 5 styrketräningspass i veckan känns det superskönt att använda Linnex på ömma muskler på kvällen. Ibland använder jag det även innan passet på de muskler som känns lite stela och efter uppvärmningen och när Linnex börjar värma känner jag mig som superwoman och orkar med träningen och tunga vikter hur enkelt som helst.

Som en liten extra energikick innan passet!

Camilla Back

Gå till "Nyheter"