16.11.2016

LUE TAPAAMISESTAMME CAMILLAN KANSSA.

Minulla oli mukava tapaaminen Napra-Rehabilla. Asiantuntevalla yrittäjällä on naprapaatin koulutus, ja yrityksen nettikaupasta löytyy vaikka mitä: tukisukkia, ortopedisia tukituotteita, linimenttejä ja lihasvoiteita. Sopii just minulle, joka treenaan paljon ja haluan välttyä lihasvaivoilta ja loukkaantumisilta.

Aivan erityisesti ihastuin iloisenvärisiin Medisox tukisukkiin. Käytän niitä harjoitellessani ja huomaan heti, että jalat tuntuvat keveämmiltä - erityisesti silloin, kun teen aerobisia harjoituksia tai juoksen.

Jos olit kuvitellut, että tukisukat ovat vain mummoille, olet väärässä! Tukisukista on iso apu suonikohjujen ennaltaehkäisyssä (joihin minullakin on taipumusta). Ne estävät myös turvotusta, edistävät verenkiertoa, saavat jalat tuntumaan kevyemmiltä ja nopeuttavat palautumista harjoituksen jälkeen.

Ne tuntuvat yksinkertaisesti hyvältä jalassa. Käytän tukisukkia myös töissäni meikkaajana. Etenkin silloin, kun seison koko päivän meikkaamassa asiakkaita.

Ilman tukisukkia jalkani olisivat aivan loppu päivän päätteeksi.

camilla back

Linnex-linimenttipuikkoa käytetään lihas-, nivel- ja jännevaivojen lievittämiseen. Sopii erityisesti esim. urheiluvammojen, revähtymien, jäykän niskan, kipeytyneiden ja jäykkien lihasten sekä erilaisten reumaattisten vaivojen ja nivelkipujen hoitoon.

Linnex pitää mitä lupaa, todellista ruutia purkissa.

Lämmittää oikein kunnolla, tykkään sitä, että vaikutus todella tuntuu. Minusta se on ainoastaan positiivista.

Olen tarkkana ja sivelen kerralla ainoastaan 1-2 kerrosta. Jo yksikin kerros tehostaa verenkiertoa selvästi ja tunnen, kuinka ihoa kuumottaa. Selkäni oireilee silloin tällöin, koska en aina muista istua ergonomisesti oikein työssäni meikkaajana (nojaan usein enemmän oikealle). Linnex lievittää kiusallista tunnetta selässä ja samalla myös kiinnittää huomioni ergonomiaan.

Teen säännöllisesti viisi voimaharjoittelujaksoa viikossa. Tuntuu aivan ihanalta levittää illalla Linnexiä kipeille lihaksille. Joskus käytän Linnexiä myös ennen harjoitusta, sekä lämmittelyn jälkeen, kireille lihaksille. Kun Linnex alkaa vaikuttaa, oloni on kuin supernaisella. Jaksan treenata ja nostella raskaita painoja ongelmitta.

Pieni ylimääräinen energialataus ennen voimasuoritusta!

Camilla Back

Siirry "Uutiset"-sivulle