Info

Miten Linnex eroaa muista lämpölinimenteistä ja -voiteista?

Linnexin vaikutus on useimpia muita markkinoilla olevia tuotteita voimakkaampi ja pitkäkestoisempi. Tämän vuoksi tuotetta myytiinkin aluksi vain ammattilaisten kuten naprapaattien, fysioterapeuttien ja kiropraktikoiden käyttöön. Koska vaikutus kestää pidempään, potilas voi palata nopeammin normaaliin, aktiiviseen elämään, mikä tutkimusten mukaan useimmiten edistää paranemista pelkkään lepoon verrattuna. Usein kiputiloista kärsivät myös rasittavat turhaan terveitä lihaksia ja pahentavat näin ongelmaa entisestään. Linnex vaikuttaa siellä missä kipu on rasittamatta mahaa ja suolistoa!

Millaiseen käyttöön Linnex soveltuu?

Linnex on ns. lämpölinimentti lihaksille ja nivelille, jos kärsit esim. noidannuolesta, hiirikädestä, revähtymistä tai lihasjäykkyydestä.

Mihin Linnexiä ei tule käyttää?

Varo levittämästä Linnexiä herkälle iholle. Nivukset, kaula ja kasvot ovat tällaisia alueita. Avoimiin haavoihin, limakalvoille tai silmiin Linnexiä ei saa levittää. Lämpimässä Linnexin vaikutus tehostuu entisestään, joten älä myöskään käytä Linnexiä ennen saunomista, solariumia, auringonottoa tai lämmintä suihkua. Muista myös pestä kädet käytön jälkeen, mikäli olet koskenut linimenttiin!

Milloin Linnexiä ei tule käyttää?

Linnex ei sovellu ensiavuksi akuutteihin vaivoihin, joihin liittyy voimakasta turpoamista, punoitusta tai vaikeaa kipua. Linnexiä ei myöskään suositella raskaana oleville tai imettäville äideille, astmaatikoille, alle 12-vuotiaille lapsille tai sellaisille henkilöille, joilla on todettu salisylaattiallergia.

Miten Linnexiä tulee käyttää?

Sivele Linnexiä 1-2 ohutta kerrosta suoraan iholle. Käsittely voidaan toistaa tarvittaessa noin neljän tunnin välein. Muista, että vaikutus ilmenee vasta n. 10-15 minuutin kuluttua levityksestä. Liikunta lisää aineen vaikutusta.

Kuinka Linnexiä tulee säilyttää?

Säilytä Linnex-puikkoa huoneenlämmössä, lasten saavuttamattomissa.

Aiheuttaako Linnex sivuvaikutuksia?

Linnexin ei ole todettu aiheuttavan sivuvaikutuksia, mutta henkilöiden, joilla on todettu salisylaatti- tai mentoliallergia ei tule käyttää Linnexiä. Lievä punoitus kuuluu asiaan, eikä ole haitallista. Punoitus on merkki pintaverenkierron tehostumisesta. Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin, mikäli Linnexiä joutuu ruuansulatuskanavaan! Ota yhteyttä lääkäriisi myös, jos Linnexin käyttö aiheuttaa odottamattomia iho- tai muita allergiareaktioita.