Linnex är ett högeffektivt linimentstift vid en rad olika besvär.

Genom att använda Linnex före och efter träning påskyndar du uppvärmningen och blodcirkulationen i muskulaturen. När din uppvärmning sker gradvis minskar du även risken för skador markant och du förbereder dig samtidigt psykiskt för din träning och prestation.

Linnex, effektivt liniment tillverkat i Scandinavien

1

Vad är Linnex?

Linnex har en mycket kraftigare och mer långvarig effekt än många andra liniment. Eftersom effekten varar länge är det lättare att återgå till ett aktivt liv, vilket främjar återhämtningen bättre än enbart vila.

2

Vad är fördelarna med Linnex?

Effekten av värme är ofta ett bra alternativ till smärtstillande medicin. Linnex är ett mycket kraftigt liniment som stryks på huden och verkar lokalt utan att belasta magen och tarmarna.

3

Hur använder jag Linnex?

Stryk stiftet på huden i 1-2 tunna lager direkt på det område du vill behandla. Kom ihåg att det tar ca 10–15 minuter innan stiftet börjar verka, och att effekten ökar under fysisk aktivitet. Vid behov kan du upprepa behandlingen var fjärde timme.

Liniment och Träning

Genom att använda Linnex före och efter träning påskyndar du uppvärmningen och blodcirkulationen i muskulaturen.

När din uppvärmning sker gradvis minskar du även risken för skador markant och du förbereder dig samtidigt psykiskt för din träning och prestation. Effekten av Linnex håller i sig i flera timmar vilket gör att träningen och återhämtningen blir effektivare. Den starka värmeeffekten som Linnex ger gör att muskelstelheten och ömheten inte känns så besvärande.

Linnex liniment

Linnex finns även att köpas från dessa återförsäljare i Finland.

Vår historia

Vem är vi

Ab Napra-Rehab Oy är ett Österbottniskt familjeföretag som ända sedan Linnex lanserades har fungerat som importör i Finland. Linnex har blivit ett av de populäraste linimenten på både den svenska och norska marknaden och växer även kontinuerligt på den finska marknaden.

Vad gör vi

Vi sköter import, distribution och marknadsföring av Linnex i Finland. Vi samarbetar med många olika återförsäljare och du hittar Linnex bl.a. på de flesta välsorterade apotek runtom i landet.

Vårt mål

Vår målsättning är att Linnex skall finnas i varje hemapotek och att du enkelt kan få tag på produkten oavsett var du bor.

Hur vi jobbar

Från vårt lager i Närpes, Österbotten skickar vi snabbt ut produkter till hela Finland. Vår tvåspråkiga kundbetjäning svarar i telefon må-fre 08:00-15:00 och hjälper er med det ni behöver.
Tel: 06 2243622

Inntresserad av att sälja Linnex? Ta kontakt med vår B2B försäljning!